A nap rossz híre: Elhunyt a népszerű színész

2011.01.03. 13:43 vissza1

Elhunyt Pete Postlethwaite brit színész, akit 1994-ben Oscar-díjra jelöltek az Apám nevében című filmben nyújtott alakításáért.

A színészt 64 esztendős korában érte a halál rákbetegség következtében - jelentették hétfőn brit hírforrások Andrew Richardsonnak, Postlethwaite barátjának nyilatkozatára hivatkozva.

Mint Richardson elmondta: a színész vasárnap halt meg a közép-angliai Shropshire kórházában, ahol daganatos betegsége miatt kezelték.

Postlethwaite több mint három évtizedes pályafutása során a brit filmművészet elismert, népszerű színésze volt, de számos hollywoodi filmben is szerepelt, többek között Steven Spielberggel is dolgozott a Jurassic Park 2. - Az elveszett világ és az Amistad című produkciókban.

A színészt a közelmúltban az Eredet és a Tolvajok városa című filmekben láthatta a közönség.

Ezt elhiszed?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anaprosszhire.blog.hu/api/trackback/id/tr642557006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása